2010. október 15., péntek

Zsebtolvajok

Rohadtul nincs időm, se kedvem bejegyzéseket írogatni, de terápiás célból muszáj mérgezett nyilakat lőnöm. A jó édes... magánnyugdíjpénztári kasszájába nyújjá' bele.
A 300,- Ft hálapénz miatt féltéglákat hajigáltak a jól szituált rózsadombiak. Most bezzeg, ha atyuskájuk nyúlja le a milliárdokat, az zseniális. (Az itteni szó kimoderálva, magam által.)

Még hogy arányosan a bankok, áruházláncok fizessenek, mer'hogy náluk van a lóvé. Ebből logikusan következik - az (kimoderáltam magam) -nak -, hogy mindenki (a kőgazdag is) 16% személyi jövedelemadót fizessen. Hát ez kurva logikus. Anyád jól van-e?

4 megjegyzés:

  1. Az egyetlen reformfélét is visszacsinálják. Azokat a lépéseket, melyek valahogy az öngondoskodás irányába vezették ezt a népséget. Így a lehető legrosszabb a megoldás. Kényszerű beléptetés után lenyúlás. Minden hülye azt hiszi, hogy csak 15 havi lóvéja tűnik el, holott még csak most jönnek a magánpénztárak lenyúlásai. Minden tolvajláshoz alibit kaptak... ami eddigi megtakarításod ott kumulálódott, most azt is elviszi a pénztárak vesztesége.

    VálaszTörlés
  2. Még reménykedem, hogy mégsem annyira hülye ez az ország, mint amilyennek jelenleg látszik.

    VálaszTörlés
  3. Ne reménykedj! Ez az ország bizony ilyen hülye! És már a fiatalokban sem lehet bízni, ez után a katyvasz-agymosásos időszak után. Sosem fogja ez a generáció kiheverni, hogy egyszerre kapták telibe minden irányzatból a legalját. Agyalágyult konzikat, szenilis kádári komcsikat, doktriner liberálisokat, régi és újfasisztákat. Hol vannak a józan öreg parasztok? :)

    VálaszTörlés
  4. Sajnos nem tudok vitába szállni Veled.
    Közösen megboldogulunk itt.

    VálaszTörlés