2011. június 12., vasárnap

art on lake

Érdemes a kiállítás honlapján rákészülni a látnivalókra. Magam nem voltam alapos. Utólag átfutva az alkotásokat, jó néhány mellett elsiklottam, észre sem vettem a csónakból.
A Lélek c. alkotás ragadott meg leginkább. Amiképp a betűkből szavak állnak össze, az emberi test sejtjei organizmusokat teremtenek...
Olykor meg a bennszülött búvárkacsák, vízből kiálló püspökfalatkáikkal, ad-hoc műalkotásként mókásítják a látnivalót. Összegezve, szórakoztató csónakkal, kutyával megközelíteni a különböző műtárgyakat.

4 megjegyzés:

  1. Isten bizony az volt a gondom, hogy hova mehetnék egy alapos nyári megfázás után, ahol nincs gond a kutyával, le-le lehet pihenni, bámészkodni és ahol esetleg még kürtös kalács is kapható.

    VálaszTörlés
  2. :))))))))))))))))))))))))))))))
    A tótükör felerősíti a Nap nyári megfázást gyógyító sugarait. A kutyát lefoglalja a kiállítási tárgyak nézegetése. Kürtös kalács bizton kapható valahol a ligetben.

    Ha a forgatókönyv netalán hajtűkanyart vesz és hosszú sorban kivárod a csónakot, majd a kutya a 2. percben ráugrik egy vadkacsára és felborul a csónak, a kürtös kalács meg a kacsák martalékává válik ... akkor azt mondom, a blogomról való távozás után semmilyen reklamációt nem fogadok el! :)

    Szabály, hogy a vizes kutya nem mehet vissza a csónakba. Olyankor nem tudom mi van. Te is kiszállsz és tolod a csónakot meg a kutyát?, végül is a víz 60 cm-nél nem mélyebb. :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ez jó lett!! Víz nélkül láttam Lucziferrel, de akkor nem festett ilyen jól. :)

    VálaszTörlés
  4. Kutyával és kürtöskaláccsal meg pláne eszméletlen. :)

    VálaszTörlés