2010. június 1., kedd

Isten, a történelem ura 18+

Uram, atyám!
Hogy az isten fa..ára kössenek csomót, aztán oldozgassák!
Mi az istennek keverik bele az istent a törvénybe?
Az egyre és az összes istenségekre teszek. Semmiféle olyan magyar törvényt nem vagyok hajlandó betartani, amiben istennel fárasztanak. Isten engem úgy segéljen.
Menjenek az istenbe, isten hírével.
Hogy anyád jól van-e? És a k... f... p... b... p... és vazze + az összes káromkodás.


Isteni dolgokról korábban: itt.

3 megjegyzés:

  1. Osztozom indulataidban. És nekem hiába magyarázzák, hogy a bevezető megfogalmazása olyan, hogy hivatkozik a nem vallásos képviselőkre is, attól még bűzlik az egész. Nagy kínkeservesen anno szétválasztottuk az államot az egyháztól és most megint lopakodunk vissza a középkorba? Az igazán rémísztő az, hogy sunyin visszacsempészték a közelgő népszámlálás kérdései közé a vallási hovatartozást firtatóakat. Hiába nem lesz kötelező ezekre válaszolni. A seggnyaló birka népség, a hagyományosan a felsőbbség elvárásaihoz röptében igazodó, csak suttyomban otthon és a kocsmában pofázni merő derék magyarjaink, ha egy "hivatalos ember" kerek perec megkérdezi őket, hogy vallásosak-e, vagy sem, a jelenlegi "hitkonjunktúrában" azonnal behúzatják majd a nevük mellé a "keresztet" :)))))
    A baj ezzel csak az, hogy neves, hívő vallásszociológusok is megírták régen, hogy Mária országában még azok se igen tartják a hitük és egyházuk parancsolatait, akiket megkereszteltek (mely aktus most megint meg fog szaporodni, amolyan für alle Falle alapon, nehogy a gyereket később, ministránsként ne tudja megszopatni a plébános :)Nem járnak templomba, a többség a sátoros ünnepekkor se, nem gyónnak, áldoznak, nem vesznek részt a felekezet hitéletében, anyagilag se támogatják azt. És itt van a kutya elásva! Aki most lazán "feliratkozik" hívőnek, az nevét és számosságát adja ahhoz, hogy később -rá is hivatkozva- a pénzéhes egyházat tovább tömjük pénzzel, már nem csak sunyin, elbújtatva száz költségvetési jogcím közé, hanem nyíltan.
    Lesz is itt körmenet, zászlószentelés feszt! Mikor Orbán eléri végső célját, a királlyá koronázást, a teljes klérus boldogan kenegeti majd meg szentelt olajjal.

    VálaszTörlés
  2. Én, bár nem vagyok buddhista, de juszt is buddhistának fogom magam vallani. Kapják be.

    VálaszTörlés