2011. május 29., vasárnap

Fashion Deluxe Hungary divatbemutató

A divatshow-t a New York Palota aulájában e hét szerdán tartották. A Boscolo ingyen adta a helyszínt a divatbemutató megrendezéséhez.
A műsor 3/4 órás késéssel indult és több, mint két órás volt. A közönség soraiban a műsorvezető és az utólagos hírek szerint celebek is helyet foglaltak. Ha valamivel halálra lehet untatni, az a celebvilág.
A következő tervezők mutatkoztak be a show-n:
• Matliák Eszter
Ruhái közül a világos kékesszürke overallt megvenném.
Green Culture
Erősségüknek ruháik alapanyagát gondolják, mivel nem tartalmaz az egészségre káros összetevőt. Ez indukálja a kérdést: a többieké mérgező alapanyagú?
• Szépligeti Ágnes
A rózsaszín fodros-uszályos ruháját jegyeztem meg, ill. azt hogy a modellek szemfestése már a fél homlokra, a halántékra is kiterjedt.
• Hecendorfer Tímea
Saját blogot ír. Fel is iratkoztam rá.
Nagyon szexi menyasszonyi ruhájával hívta fel magára a figyelmet.
• Király Tamás
A szokásos extrém látványvilágot, a divatbemutatón leginkább showelemként jelenlevő formáját hozta. Fémes-fényes-lampion alapanyagból szabta vörös rózsákba öltöztette modelljeit. Dominát vonultatott, magát a 8. utas a halál, valamint Ernyőkezű Edward közeli rokonának álcázta. Erősen bizarr, de shownak show.
• Le Corset
Fűzőkkel, szőrmékkel jött. Szőke, mosolygós modelljét talán egyedüliként tapsolták meg. Talán ő volt a legcsinosabb a felvonulók között. Csoda is hogy beválogatták, mert nőnek nézett ki, ellentétben a modellek legtöbbjével, akik a kirakati bábuk, kissé formázott vállfák szintjén maradtak.
• EXP Fashion
Látványos ruhamodellekkel szórakoztatott, bár a haj és smink gyakran rémisztő volt, de hát ez is lehet szórakoztató.
• Essende
Ruhájában ellibbennék valami enyhe szellő borzolta nyár esti tengerparton. Legalábbis míg valami faágon, kiálló korláton fenn nem akadnék, s válnék Csukás-Pom-pom-lánnyá.
Klasszikus női formákat követ, bizarrság mentes, hál' Istennek.

A bemutatott ruhák itt, a show részletei pedig itt nézhetőek meg.

Én meg ezeket örökítettem meg:

2 megjegyzés:

  1. A Boscolo szinte sosem adja ingyen a helyszínt, nem tudom milyen forrásból dolgozott a kedves író, de megjegyezném, hogy ez a "feltevés" téves.

    Üdvözlettel: az egyik szervező

    VálaszTörlés
  2. Gombóc Artúrné2013. február 1. 10:56

    Kedves Névtelen, mivel lassan két éve történt eseményről van szó, egyáltalán nem emlékszem a részletekre. De biztosan nem "feltevés" volt.

    VálaszTörlés