2009. szeptember 15., kedd

Állati nagy buli Törökbálinton!

A Lelenc Kutyamentő Egyesület hírlevelének adok itt otthont...

Évek óta követed az Illatos úti eseményeket? Érdekel, hogy megy ez máshol? Gyere el szeptember 18-19-20-án az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. törökbálinti üzletének nyitó bulijára!

A rendezvényre látogatók megismerkedhetnek az Alpha-Vet Kft Állatmentési részlegének munkájával, hogyan, miképpen történik a kóbor állatok begyűjtése. Találkozhattok az állatmentőkkel együtt dolgozó ASKA (Alpha Segítő Kéz Alapítvány) védenceivel, és munkatársaival. Betekintést nyerhettek az alapítvány mindennapjaiba az ebek beérkezéstől, a gazdára találásig.

Találkozhattok a Lelenc Illatos útról mentett kutyáival is, akik meghívást kaptak a rendezvényre. Az ebek mellett állatorvos, kutyakozmetikus, és rengetek szórakoztató program várja az érdeklődőket. A részletes programot megtalálod a http://www.alphazoo.hu/ oldalon!

Ha bármelyik napon vállalnál fuvarozást, kutyapesztrálást, hogy minél több Lelences eb jusson el a bulira kérjük az info@lelenc.hu címen, vagy a 30/500-0209 számon jelentkezz!

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a bizalmat, támogatást! 20 millió forint 1% felajánlás érkezett a Lelenc ebek ellátására. A magunk előtt görgetett adósságok miatt és a romló gazdasági helyzet miatt így is nagyon ki van centizve a gazdálkodásunk, de erőt ad, hogy ilyen sokan bíznak bennünk, jónak tartják, amit és ahogyan dolgozunk az állatvédelemben.

Más. http://www.nemetjuhaszkutyamentes.hu/ címen elindítottunk egy oldalt, ahol szeretnénk összegyűjteni az ország területén gazdát kereső német juhászkutyák és típusos keverékeik hirdetéseit, ezzel is javítva az ebek gazdihoz kerülésének esélyeit. Miért épp a német juhász? Mert rengetegen vannak! A Lelencnél is folyamatosan legalább négy német juhász, vagy keveréke keres gazdát, országosan a számuk megdöbbentő. Várjuk minden szervezettől és ideiglenes befogadótól az adatokat! Az elveszett ebek hirdetésére is van lehetőség.

Kérjük küld tovább levelünket barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak!

Lelenc Kutyamentő Egyesület

www.lelenc.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése