2009. november 26., csütörtök

Az OSzK főigazgatói pályázatáról

Hiller István vállalhatatlan döntést hozott az OSzK főigazgatói pályázata ügyében.
Olvasom Sándor Klára interpellációját és a ráadott miniszteri választ. Felháborítóan semmitmondó indokok. A megkérdőjelezhetetlen szakmai múltú Monok Istvánnal szemben, a Facebookon Kóka János barátságával bíró Sajó Andrea került ki győztesen.
Karrierútvonalát nézve (Eduweb Zrt., NHH – Nemzeti Hírközlési Hatóság, Matáv-csoport) nagyon sok minden lehetett győzelmének oka, de a nemzeti könyvtár élére illő szakmai múlt, egészen biztosan nem. Monok pályázata olvasható, a szőke hölgyét sehol sem lelem.

Undorító.

5 megjegyzés:

  1. Nem leled, nem leled. Gondolom annyira fantasztikus, hogy éppen kiadják valahol. Remélhetőleg az OSzK majd vesz belőle párszáz példányt.

    VálaszTörlés
  2. Ekkora lólábat... :(
    Aztán majd jön néhány hónap múlva a több tízmilliós lelépési pénz. Lásd BKV.

    VálaszTörlés
  3. Nem is értem, miért nem engem találtak meg ezzel az állással. Ennyire én is értek a könyvekhez. És a lalépési pénzt is el tudnám költeni.

    VálaszTörlés
  4. A szőke hölgy pályázata a minisztérium női WC-jében, a deszka alá ragasztva olvashatta volna el bárki. Sajnos, oda még Hiller sem mehetett be, így kénytelen volt, úriemberként, eleve azt feltételezni, hogy a pályázat kiváló volt. Egyetlen mondatába nem lehetett belekötni!
    Hajrá S.A.! :)))

    VálaszTörlés
  5. trendo, ez az egyetlen ésszerű magyarátat - köszönjük :D

    VálaszTörlés