2010. január 16., szombat

Jazztehetségbörze, inkább képekben, bonsaiméretű kísérőszöveggel, de legalább a cím jó hosszú





Múlt vasárnapi program volt a MÜPA Jazztehetségbörzéje.
A hat, nagyjából félórás koncert felváltva zajlott az Üvegterem és a Zászlótér helyszínein, jövés-menésre késztetve és ezzel felszabadítva az egyébként háromórás üldögélés alól a hallgatóságot.
A harmadik képen szereplő Bertók István trió muzsikája kötött le igazán. A kék pulcsis fiú zongorajátékát szívesen hallgatnám újra.
Posted by Picasa

5 megjegyzés:

  1. Ez tetszik. MInden évben van? Jövőre elmegyek veled, megnézni a kék pulcsis fiút. Vagy a zongorajátékát. Ez esetben hallgatni.

    VálaszTörlés
  2. Úgy látom 2008. óta van, reméljük lesz jövőre is. 3 napos rendezvény, nagyjából délután 5-8 között zajlik, napi 600,- Ft volt idén.
    Jövőre, gondolom, új felfedezendők lesznek. :)

    VálaszTörlés
  3. Off. Megőrülök azoktól a kreténektől, akik elintézik az új középületeinket. Ahelyett, hogy adnának egy rövid, közérthető nevet, mindig elcseszik. Naná, hogy teli van a város Müpával meg Pecsával... nem beszélve az irtózatos hosszú, személynevű sportlétesítményektől. A Népstadionról senkinek nem a Rákosi jutott az eszébe... Neofita barmok! :)))

    VálaszTörlés
  4. De a nagy koncertterem szenzációs! Az Amadindától kezdve a Matáv szimfónikusokig sok produkciót láttam ott, pazar akusztikával. Miért nem lehetett ezt Zeneháznak vagy más, normális névre elkeresztelni?
    Menjenek a Pecsába az ilyenek! Remélem, nem fogják majd pár év múlva Szörényi Leventéről vagy Zoránról elnevezni...

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, névadásban elég analfabéta vagyok. Kár, hogy nem téged kérdeztek meg. Komolyan. Biztos találtál volna valami szellemes nevet.

    Látod milyen jó, hogy van pecsa, káromkodhatsz, de mégsem. :)))

    VálaszTörlés